WARA-WARA…!
Sekedhap maleh badhe dipun wontenaken tabloid BASA JAWA.
Sumangga, Kanggo sapa wae kanca-kanca kang arep ngirim tulisan artikel, sastra, foto, gambar ilustrasi, lan sak pinunggalane, kirim wae lewat email: jawacana@gmail.com

Syarat lan Ketentuane:
-Nganggo Basa Jawa, bebas, isa ngoko, kena krama, dipun idinaken ugi ngagem basa Jawa gahul.
-Kiriman karya paling telat ditampa ana ing tanggal 25 Maret 2018

Ana Honore lho, Ca… Kanca…. :) #basajawa #javanese #tabloidjawa #majalahbasajawa #jogja #jaringacara #acaraseni #yogyakarta — view on Instagram http://bit.ly/2p1Apt5



edit

Tidak ada komentar: